COURGETTE-PIZZA

Verwarm de oven voor op 250 graden. Halveer de courgettes, en haal met een dunschiller ook enkele reepjes van de ronde onderkant, zodat de courgettebootjes goed blijven liggen.
Bestrijk met de tomatensaus, snij dunne plakjes van de chorizo. Verdeel de plakjes chorizo over 2 bootjes en de tonijn over de andere. Scheur de bol mozzarella in stukjes, en verdeel ook.
Zet 10 à 12 minuten in de schroeiend hete oven.
Serveer met een eenvoudig slaatje.

Ingrediënten voor 2 personen
2 grote courgettes
1 potje pizza-tomatensaus (dat bestaat van Elvea, lekker hoor!)
1 bolletje buffelmozzarella
1 stukje chorizoworst
1 klein blikje tonijn
enkele blaadjes basilicum
salademengeling
dressing (ik maakte er één van Griekse yoghurt, limoenrasp, pezo en mierikswortelpuree)


Reacties

Populaire posts van deze blog

PITTIGE OVENSCHOTEL MET KIP, TOMATEN EN MOZZARELLA

ZALM MET COURGETTEROLLETJES VAN PASCALE NAESSENS

KABELJAUW IN EEN JASJE VAN PARMAHAM