GEROOKTE CASHEW KAASCRÈME
Combineer rode paprika, water, edelgistvlokken, limoensap, zout, paprikapoeder, gerookt paprikapoeder, kurkuma, cayennepeper en fijngehakte cashews in een blender. Mix tot een romige kaascrème.
De eerste eenvoudige manier om deze kaascrème te serveren is bovenop komkommerschijfjes. De krokante textuur en frisheid van de komkommer combineren heel goed met de hartige smaak van de kaascrème. Strooi er nog wat extra paprikapoeder bovenop en je hebt een komkommer-kaas-canapé, 90’s style ☺
De tweede snelle manier om deze kaascrème te serveren is met een grote kom tortillachips.
De eerste eenvoudige manier om deze kaascrème te serveren is bovenop komkommerschijfjes. De krokante textuur en frisheid van de komkommer combineren heel goed met de hartige smaak van de kaascrème. Strooi er nog wat extra paprikapoeder bovenop en je hebt een komkommer-kaas-canapé, 90’s style ☺
De tweede snelle manier om deze kaascrème te serveren is met een grote kom tortillachips.
INGREDIËNTEN:
½ kop rode paprika, grof gehakt
2 eetlepels water
2 eetlepels edelgistvlokken
2 eetlepels limoensap, vers geperst
¾ koffielepel Himalayazout of zeezout
¼ koffielepel paprikapoeder
¼ koffielepel gerookt paprikapoeder
¼ koffielepel kurkuma
2 grote snuifjes cayennepeper
1 kop cashews, fijngehakt
2 eetlepels water
2 eetlepels edelgistvlokken
2 eetlepels limoensap, vers geperst
¾ koffielepel Himalayazout of zeezout
¼ koffielepel paprikapoeder
¼ koffielepel gerookt paprikapoeder
¼ koffielepel kurkuma
2 grote snuifjes cayennepeper
1 kop cashews, fijngehakt
Credits: http://www.julieslifestyle.com
Reacties
Een reactie posten