GEROOKTE CASHEW KAASCRÈME

Combineer rode paprika, water, edelgistvlokken, limoensap, zout, paprikapoeder, gerookt paprikapoeder, kurkuma, cayennepeper en fijngehakte cashews in een blender. Mix tot een romige kaascrème.

De eerste eenvoudige manier om deze kaascrème te serveren is bovenop komkommerschijfjes. De krokante textuur en frisheid van de komkommer combineren heel goed met de hartige smaak van de kaascrème. Strooi er nog wat extra paprikapoeder bovenop en je hebt een komkommer-kaas-canapé, 90’s style ☺

De tweede snelle manier om deze kaascrème te serveren is met een grote kom tortillachips. 

INGREDIËNTEN:
½ kop rode paprika, grof gehakt
2 eetlepels water
2 eetlepels edelgistvlokken
2 eetlepels limoensap, vers geperst
¾ koffielepel Himalayazout of zeezout
¼ koffielepel paprikapoeder
¼ koffielepel gerookt paprikapoeder
¼ koffielepel kurkuma
2 grote snuifjes cayennepeper
1 kop cashews, fijngehakt

Reacties

Populaire posts van deze blog

PITTIGE OVENSCHOTEL MET KIP, TOMATEN EN MOZZARELLA

ZALM MET COURGETTEROLLETJES VAN PASCALE NAESSENS

KABELJAUW IN EEN JASJE VAN PARMAHAM