KABELJAUWHAASJE IN DE OVEN “MARGARITA”

Schik de kabeljauwhaasjes  in een ovenschotel.
Kruid ze met de viskruiden.
Garneer de vis met schijfjes tomaat en mozzarella.
Pel en snijd de look zeer fijn, strooi het over de tomaten en mozzarella.
Kruid de tomaten en mozzarella met peper, zout en provençaalse kruiden.
Verwarm de oven voor op 180° C.
Zet de schotel 20 minuten in de oven.
Gratineer nog even onder de grill.
Scheur de basilicum fijn en garneer er de ovenschotel mee.

Lekker met rijst!


Ingrediënten voor 2 à 3 personen
600 g kabeljauwhaasje
2 bolletjes mozzarella
verse basilicum
2 tomaten (roma)
viskruiden (bv: Topaz)
peper en zout
teentje look
provençaalse kruiden


Reacties

Populaire posts van deze blog

PITTIGE OVENSCHOTEL MET KIP, TOMATEN EN MOZZARELLA

ZALM MET COURGETTEROLLETJES VAN PASCALE NAESSENS

KABELJAUW IN EEN JASJE VAN PARMAHAM